Houten loopfiets

Laat je kinderen op een leuke en veilige manier fietsen leren met een houten loopfiets. Deze evenwichtsbikes helpen kinderen hun coördinatie te ontwikkelen voordat ze overstappen op een gewone fiets. Vergelijk prijzen en geef je kinderen een vliegende start op hun fietsavontuur met deze hoogwaardige houten loopfietsen.

Bekijk alle Loopfietsen Hout artikelen op Speelgoedwinkel. Vergelijk 14 producten bij 5 webwinkels op model en prijs. Altijd goedkoper uit met Loopfietsen Hout bij Speelgoedwinkel in de sale of met korting!

Leren op een houten loopfiets 

De houten loopfiets is het perfecte model om jouw kind te leren fietsen. Dat is te vergelijken met leren lopen. Eerst leren stappen en balans houden op de loopfiets is heel waardevol voor de toekomst. Daarom is het altijd aan te raden om jouw kinderen er eentje te geven, zodat ze hier zelf mee aan de slag kunnen, binnen of buiten.

Passend bij de leeftijd

Het leuke aan het kiezen van een houten loopfietsje is dat je veel mogelijkheden hebt. Je kan daarom zeker zijn dat je iets passends voor de vaardigheden en leeftijd van jouw kind vindt. Voor de allerkleinsten kan je bijvoorbeeld beginnen met een houten driewieler loopfiets. Zo kunnen ze zich ook niet bezeren als ze het balans houden nog niet goed beheersen.

Leuk om mee te beginnen

Een houten loopfiets voor kinderen van 1 jaar is een goed model om mee te beginnen. Er zijn allerlei leuke modellen, bijvoorbeeld in de vorm van een racefiets of van een motor. Dat ziet er natuurlijk ook heel leuk uit met jouw kind erop. Zo biedt de houten kinderfiets jou ook nog eens leuke herinneringen waar je in de toekomst aan zal terugdenken.

Leuk voor binnen en buiten

De houten loopfiets die je in onze webshop vindt is altijd van goede kwaliteit. Jouw kind kan er dus zowel binnen als buiten mee op pad. Het fijne is natuurlijk dat de fiets wel tegen een stootje kan. Juist omdat jouw kind erop leert bewegen is het belangrijk dat je voor een stevig fietsje kiest dat wel wat kan hebben op dit gebied. 

Een voordelige houten loopfiets

Een houten loopfietsje uitzoeken doe je niet alleen op basis van de uitvoering en de kwaliteit. Je wilt er ook zeker van zijn dat de fiets aantrekkelijk geprijsd is. Daarom is het zeker ook aan te raden om in onze webshop naar de modellen te kijken. Daar vind je het fietsje van jouw wensen voor een aantrekkelijke prijs.